Om människans bästa vän

Hund

Vad som passar din hund bäst

När man skaffat sig en fyrfota vän så gäller det att man tar hand om denna som en familjemedlem. Vad som passar din hund bäst kan se olika hur från hund till hud. Alla har olika behov och det gäller att man ser till hundens bästa hela tiden.

När det kommer till foder så är det viktigt att hitta ett anpassat foder som ger hunden det som den har behov av. En del kanske behöver ett foder för känsliga magar, andra kanske behöver ett annat föder för den aktivitetsnivå som man har. Högpresterande hundar kan kräva mer än en hund som kanske inte aktiveras så mycket. De flesta kanske har hund med relativ normal aktivitetsnivå och då kan ett normalt foder vara det som passar bäst. Dock så ska man se till att det foder som man ger sin hund är av bra kvalité.

Det gäller som sagt att ge sin huden det allra bästa både av foder men också massor av kärlek. Att tillsammans skapa en vardag där tillit och gemenskap är något som finns där hela tiden. En hund trivs väldigt bra med rutiner och som ägare till en hund så gäller det att skapa bra rutiner. En hund lär sig fort vad som gäller i hemmet och får den springa fritt och skapa kaos så tror hunden att detta är det som gäller. Sätt tidigt regler vad som gäller hemma hos er. Det mår hunden bra av.